Съвети, които зодиите трябва да спазват през месец Октомври

Овен – Не отлагай щастието за бъдещето. Развивай го сега, в настоящето.

Телец – Не позволявай нещата, които искаш, да разконцентрират мислите ти от това, което вече имаш.

Близнаци – Можеш да промениш бъдещето си само ако промениш отношението си към живота.

Рак – Периодът е подходящ за повишение на заплата ти. Само следвай вътрешния си глас за това какво трябва да направиш, за да го получиш именно сега.

Лъв – Сега е времето да осмислиш какво е ценното в живота ти. Дори и да се чувстваш самотна, това е за добро. Не се влияй от чужди мнения и виждания за света. Послушай вътрешния си глас.

Дева – Чака те благоденствие във всички житейски области, управлявани от емоциите и любовта.

Везни – Заслужаваш блажена почивка. Забавлявай се, без да мислиш за утрешния ден и бъдещето. Почерпи вдъхновение от щастието и красотата, които те заобикалят. Но имай едно наум – пази се от опасни изкушения.

Скорпион – Притежаваш достатъчно щастие, за да бъдеш добра, достатъчно изпитания, за бъдеш силна, достатъчно тъга, за да останеш човечна и достатъчно надежда, за да откриеш своя път. Възползвай се.

Стрелец – Във всеки миг от живота ти има нещо ценно, не му позволявай да се изплъзне покрай теб. Остават само спомени.

Козирог – Кипиш от толкова много сила и енергия. През този период можеш да направиш всичко, което си отлагала от години. Вътрешна ти мотивация и убеждение, че вървиш по правилния път, ще ти помогнат да намериш изход от проблем, който изглежда неразрешим.

Водолей – Дава ти се шанс да намериш истинската любов, придружена с прилив на емоции, мечти, трепети, вълнения… Чудесна възможност за щастливо ново начало във всички житейски области

Риби – Имаш контрол върху ситуацията, използвай го.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Каменно имение от 1850г, превърнато в съвременна къща

пн сеп. 30 , 2019
Тази древна каменна къща разположена в сърцето на Баш-Емпорда в провинция Жирона на Испания наскоро е била напълно реставрирана от архитектурно студио Gloria Duran. Старото имение първоначално е построено през 1850 г. Интериорът на току-що реставрираната къща е перфектно съчетание между миналото и настоящето с характеристики на селска стара селска […]