Каменно имение от 1850г, превърнато в съвременна къща

Снимка: idesignarch.com

Тази древна каменна къща разположена в сърцето на Баш-Емпорда в провинция Жирона на Испания наскоро е била напълно реставрирана от архитектурно студио Gloria Duran.

Старото имение първоначално е построено през 1850 г. Интериорът на току-що реставрираната къща е перфектно съчетание между миналото и настоящето с характеристики на селска стара селска къща. Основната жилищна площ се отличава с високи тавани със стари дървени греди.

Архитектите са се постарали да запазят добрите черти на фермата, която да напомня за себе си, но и в същото време да има ново и съвременно лице, чрез добавените мебели и елементи в интериора.

Вътрешното пространство е доста светло поради големите прозорци и врати, които притежава. Още при първия поглед на интериора усещате, че вътре витае една яркост и привлекателност, която носи със себе си и доза спокойствие .

Снимки и материали: www.idesignarch.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Една идея за модерно таванско помещение в класическа къща

пн сеп. 30 , 2019
Това уникално таванско помещение намиращо се в класическа къща построена преди повече от 80 години всъщност е двуетажен апартамент в бохемски квартал. Модерното таванско помещение поддържа оригиналните тухлени стени, които се съчетават естествено с изисканият декор в съвременен стил. Източник и снимки: www.idesignarch.com 60 SHARES Сподели във Facebook Tweet После […]