Как една стара барака, спасена от разруха, се превръща в красива модерна къща

Снимка: homedit.com

Стара плевня на ръба на разрухата бе спасена от собственика ѝ, който както може би се досещате работи в архитектурно студио. Той е успял да превърне старата структура в очарователна и модерна къща.

На пръв поглед не можете да разберете това разглеждайки сградата отвън. В основата си тя е запазила оригиналната архитектура почти непокътната и в резултат на това прилича на стара плевня погледната отвън, докато отвътре е модерно и изпълнено с живот пространство, един идеален синхрон с естествената ѝ среда.

Снимка: homedit.com

Бившата барака, сега очарователно място за събиране на цялото семейство, се намира в Квебек, Канада и се издига гордо до основната къща на собствениците.

Снимка: homedit.com

Къщата предлага прекрасна гледка към недокоснатия селски пейзаж. Огромните ѝ прозорци внасят същата тази гледка вътре в нея, без да пречат на селската ѝ външност.

Снимка: homedit.com

Таванът вътре е висок 10 метра, като се редуват отворени. полуотворени и затворени пространства, които пък предлагат различни степени на поверителност и усамотение.

Снимка: homedit.com
Снимка: homedit.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Моля, седнете!" - необикновената арт пейка

пт сеп. 27 , 2019
Тази необикновенно изглеждаща арт пейка създадена от дизайнера Пол Кокседж е изложена на Лондонския фестивал на дизайна . Тя представлява комбинация от скулптура и мебел, а мащабите ѝ са такива, че може да служи и за пергола на разхождащите се под нея. „Този дизайн е инстинктивен отговор на пространството и […]