Идеи за интериорен дизайн

Идея за всекидневната – ярък диван заемащ много визуално пространство. Itta Estudio добавя бамбукови столове като перфектната добавка за сядане.

Дълбоките цветове са толкова забавни за използване във вашия дом. Диваните на Андрия Фромм даде на тази бяла всекидневна всякакви тъмносини акценти. Белите стени и светлите подове създават идеалния фон за поддържане на такива тъмни места за сядане.

Повечето дивани изискват да добавите собствени възглавнички, но диван като този се предлага с всичко необходимо. Плюс това всички тези възглавници ще бъдат същия цвят, което го прави успокояваща сцена във вашата всекидневна.

Многообразието определено не се страхува от черно. Тази черна стена прави тази дневна да се чувства толкова модерна, въпреки че всички текстури са изтъкани удобно.

Вместо да прикрива тавана и гредите, Maison Hand ги прави централни, като боядисва стените в черно. По някакъв начин на драматичния фон несъвършенството на оригиналната структура става по-интересно.

Що се отнася до осветлението, винаги трябва да има творчество. Увийте полилея във въжета или на клонки, за да създадете напълно нов облик във всекидневната си без разходи.

Когато холът ви няма добра фокусна точка, очевидно трябва да я направите сами. TomMarkHenry изпълни стена с картини и това определено е грабител на вниманието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Богат, успешен и нещастен - авторски разказ

ср ное. 13 , 2019
Върховният ешелон държи пари и привилегии до степен, която не е виждана от десетилетия. Но това не ги прави щастливи в работата си. В първата ми, очарователна седмица като студент в Harvard Business School(HBS), в края на лятото на 2001 г., се чувствах богаташ по време на капитализъм. AOL Time […]