Езерото Блед в Словения – една популярна туристическа дестинация в Европа

Не отнема много време, за да се влюбите в това място. Заобиколено от планини, църква – издигаща се от средата на езерото, вълшебен замък, балансиращ на ръба на скала… това е едно излязло от приказките място.

Снимка: holidaystoeurope.com.au

Списъкът с неща за правене в Блед не е много дълъг, което от една страна е добре, тъй като можете да се отпуснете и да разгледате всичко, а ако искате да избегнете големите тълпи, които езерото събира, винаги можете да го посетете извън активният сезон. През зимата снежните планини и студените дни добавят още повече романтизъм към мястото.

Можете да наемете лодка и да направете свой собствен обход до острова, намиращ се в средата на езерото. По този начин гарантираме, че ще се насладите поне за няколко часа на заобикалящата ви среда от една перфектна гледна точка.

Църквата | danflyingsolo.com

Само над час с влак от столицата, това еднодневно пътуване до езерото Блед ви позволява за да се отпуснете и да разгледате всичко останало в района.

Обиколете езерото, разгледайте църквите, вижте страхотната гледка от върха на Замъка.

danflyingsolo.com
danflyingsolo.com

Още една добра идея за дестинация, която да посетите е Пиран наричан малката Венеция на Словения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Малко повече за... Акнето при възрастните

ср окт. 2 , 2019
Изследване показва, че процентът на жените с акне нараства. Освен болезнено и неудобно, справянето с този проблем коства време и пари. Да имаш акне е пубертета е едно, но когато мислиш, че вече си го надраснал… и сега тези досадни пъпки отново се образуват. Акнето при възрастните възниква по много […]